Politica de confidențialitate

Cine suntem

Adresa sitului web este: https://drumulnordului.ro. Acest site este proprietatea Consiliului Județean Maramureș.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Ca vizitator pe paginile de internet datele de mai jos sunt înregistrate în timpul unei conexiuni în desfășurare pentru comunicarea dintre browserul dumneavoastră de internet și serverul nostru de internet:

  • Data și ora solicitării
  • Numele fișierului solicitat
  • Pagina pe care este fișierul solicitat
  • Statusul accesului (fișierul transferat, fișierul nu a fost găsit etc.)
  • Browserul de internet folosit și sistemul de operare folosit
  • Adresa IP completă a calculatorului care face solicitarea
  • Cantitatea transferată de date

Din motive legate de siguranța tehnică, în special pentru evitarea atacurilor pe serverul nostru de internet, aceste date sunt stocate de noi pentru o perioadă scurtă de timp. Este imposibilă sa facem o statistica referitor la fiecare persoană pe baza acestor date.

Alte informații personale vor fi colectate numai dacă le furnizați în mod voluntar, de exemplu, în cadrul unei solicitări. Folosim datele personale puse la dispoziție de către dumneavoastră în funcție de domeniul în cauză pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a procesa solicitarea dumneavoastră, precum și pentru scopuri tehnice de administrare a paginilor internet.

La simpla vizitare a paginii de internet www.drumulnordului.ro, datele stocate nu sunt transmise terților.

Comentarii

Nu sunt permise comentariile pe acest site.

Securitate

Accesul la site-ul www.drumulnordului.ro este criptat. Site-ul este foarte bine protejat împotriva atacurilor cibernetice care ar putea pune în pericol siguranța navigării. Nivelul de securitate al website-urilor spre care acest site face trimitere nu este garantat.

Actualizat în data de 19/04/2019

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm sa vizitați www.fonduri-ue.ro.

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională
prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a uniunii Europene sau a Guvernului României