Termeni și condiții

Consiliul Județean Maramureș deține  drepturile  de  proprietate  intelectuală  (inclusiv  drepturile  asupra  bazei  de  date)  ale acestui site.

Consiliul Județean Maramureș iși rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment  și fără nici o informare prealabilă.

Consiliul Județean Maramureș nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.  Este  interzisă  reproducerea,  distribuirea  sau  publicarea  sub  orice  formă  a  continutului  materialelor prezentate pe acest site de către orice persoană fără un acord scris prealabil.

Consiliul Județean Maramureș nu garantează că informațiile care apar pe acest site nu conțin erori, cu toate că se depun toate eforturile pentru a se transmite informații actualizate și exacte.

Consiliul Județean Maramureș  nu  poate fi  responsabil legal  pentru  niciun  fel  de  daune,  pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informații eronate. Informațiile se pot  modifica  în  orice  moment  și  nu  se  poate  acorda  nici o  garanție  cu  privire  la acuratețea, caracterul complet sau actual al informaților furnizate. 

Consiliul Județean Maramureș   nu  poate   garanta   sau   controla  actualitatea  și  exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe acest site.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului prevăzute prin prezentul document vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română. Dacă aveți întrebări cu privire la aceste mențiuni, vă rugăm să ne contactaâi (Secțiunea Contact).

Navigarea în continuare pe acest website reprezintă acordul dumneavoastră tacit cu privire la prevederile din Termenii și Condițiile enunțate mai sus.

Actualizat în data de 19/04/2019

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm sa vizitați www.fonduri-ue.ro.

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională
prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a uniunii Europene sau a Guvernului României